sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Vieraskirjaideointia

Emme missään nimessä halua tylsää perinteistä vieraskirjaa joka unohtuu häiden jälkeen kirjahyllyyn ja jota ei koskaan sieltä kukaan lue. Näin pinterestissä jo jokin aika sitten nämä puuvieras"kirjat" joihin vieraat voivat painaa omat sormenjälkensä lehdiksi ja ihastuin ideaan tietenkin. Tämän voisi häiden jälkeen kehystää seinälle muistoksi ihanasta päivästä.
Tämä olisi aivan ihana talvihäihin!

Tyylikkäät värit. Sopisi sitten meidän värittömään sisustukseenkin.

Ja sitten samalla idealla jotakin muuta kuin puita...
Catarinan Helmihäät 2014 blogissa on käynnissä arvonta, jossa voit voittaa tuollaisen suloisen sormenjälkipuun Juhlacenterin valikoimasta. Käy osallistumassa, minäkin kävin :)


 

10 kommenttia:

 1. Eikä, tuo voikukka- ja kuumailmapallotaulut on aivan ihania! Meilläkin on sormenjälkitaulu harkinnassa hääkirjaksi, toivottavasti arpaonni osuisi kohdalle tuolla arvonnan puolella : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo voikukkataulu ON ihana. Mietin vaan, että ymmärtäisivätköhän vieraat asetella sormen jäljet noin kauniisti kuin tuossa mallissa.

   Poista
 2. Olen todella ihastunut näihin sormenjälkitauluihin! Toiveena on, että eräs ystävä piirtäisi sopivan kuvan pohjaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävän piirtämänä saa varmasti ihanan ja yksilöllisen taulun. Itsekin ajattelin piirtää oman puunrungon (tai mihin malliin sitten päädytäänkään).

   Poista
 3. Mä oon miettiny meillekin jotain tällasta! Pari muutakin ideaa on kyllä vireillä... onneks on aikaa miettiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita vieraskirjaideoita löytyy tosiaan vaikka miten paljon ihania. Sellaistahan tämä on, että kaikista niistä ihanista ja upeista ideoista pitäisi osata valita se omin ja itselle ihanin.

   Poista
 4. I prepared a signature tree for my sister's wedding, it was quite a success.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, I'm sure it was very beautiful! Happy to hear that guests liked the idea.

   Poista
 5. Minäkin alan pikkuhiljaa kääntymään tällaisen sormenjälkipuun puolelle! Tuo on oikeasti aika kiva :) Etenkin tuo voikukka on kivan erilainen! Onneksi on vielä aikaa miettiä lopullista vieraskirjan muotoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo voikukka on minunkin suosikki, mutta tuntuu että siihen pitäisi laittaa jokin malli, että "asettele sormenjäljet näin", mikä toisaalta olisi vähän tylsää ja rajoittavaa. Niinpä, onneksi on vielä aikaa vaikka kuinka.

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.