lauantai 23. marraskuuta 2013

Värjättyä popcornia herkkubuffaan

Törmäsin tällaiseen ideaan netissä. Popcornia värjäämällä saisi mukavasti teemaväriä ujutettua mukaan karkkibuffaan vaikka ihan oikean värisiä karkkeja ei sattuisikaan löytymään.

Kuva ja resepti täältä.

Kuvan lähde?

Kuva ja resepti täältä.

Oh, nyt alkoi tehdä mieli poppareita :)

8 kommenttia:

 1. Hauskoja :) Popparit alkoi minuakin huutelemaan tuolta kaapista, täytynee laittaa poksumaan täälläkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei saisi kattella näitä herkkukuvia :)

   Poista
 2. Loistava idea, kiitos tästä! Mahtaiskohan meidän suomalaisille vieraille maistua makeat popparit, ne kun on täällä yleisempiä kuin suolaiset ja niiden makuun on meikäläinenkin tässä vuosien varrella ehtinyt tottua... Tuollainen hempeä värityskin passais paremmin makeisiin kuin suolaisiin : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myös harkitsin että popparit voisi olla makeita versioita. Noiden ohjeiden mukaan tehdyistä tulisi ilmeisesti hieman vaniljaisia poppareita. Täytynee testata jossakin vaiheessa.

   Poista
 3. Aivan huikeen ihanan näköistä. Ja varmasti herkullista. Hitto kun nää työt estää tuollaisen herkuttelun näin lauantai-iltana..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan näköisiä tosiaan ja ohjeesiin tulleiden kommenttien perusteella olisivat myös herkullisen makuisia. Ei kuulu täälläkään popparit tällä hetkellä ruokavalioon joten makutestailut jää myöhempään ajankohtaan tai sitten pitää joku kaveri valjastaa makutestaajaksi (ei luulisi olevan vaikeaa...) :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.