sunnuntai 24. marraskuuta 2013

THE Puku

Pikapostaus leffan katkolla :)

Olen ostanut hääpuvun käytettynä tori.fi:sta ja tänään ollaan käytetty useampi tunti puvun muokkaamiseen (oli huomattavasti kovempi homma kuin etukäteen kuvittelin). Työ ei siis tullut vieläkään valmiiksi ja jatketaan muokkauksia ensi viikolla. Satuin löytämään puvun kuvan valmistajan sivuilta ja hämmästyin miten erilaiselta puku siellä näyttää kuin itseni päällä.

Useinkaan hääpukua ei blogeissa paljasteta ennen suurta päivää, mutta uskaltaudun tekemään poikkeuksen. Tässä siis lähtökohta, lopputuloksen näytän sitten vasta heinäkuussa :)


8 kommenttia:

 1. Itsekö teet muutokset?
  Upea puku, varmasti lopputulos on vieläkin upeampi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo uskaltaudun tekemään muutokset itse. En ole mikään ompelun ihmelapsi todellakaan, mutta on sen verran simppeleitä juttuja että uskon pystyväni tekemään itse. Tuossa sovittaessa kyllä mietin, että jos painoa enää yhtään putoaa ennen hääpäivää, niin puvun rintamuksesta täytyy varmaan ottaa sisään ja sitä en kyllä ala itse tekemään vaan vien sitten ompelijalle. Tai sitten otetaan villasukat käyttöön... :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. On mielestäni livenä kauniimpi kuin kuvassa, kun puku ei oikein istu tuolle mallille. Aika simppeli peruspuku, mutta sitä halusinkin :)

   Poista
 3. Jee! Onnea puvun löytymisestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Puku löytyi ihan yllättävän helposti ja tuntui että tässä kaikki natsasi kohdalleen: hinta, sijainti, istuvuus ja muokattavuus.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos. Tykkään itsekin ja uskon että siitä tulee vielä kauniimpi :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.