maanantai 18. marraskuuta 2013

STD kortit

Otettiin eilen valokuvia STD kortteja varten. Ajateltiin lähetellä kortit joulukorttien mukana. Tänään olisi vielä tarkoitus saada siis kuvat muokattua valmiiksi ja pistää tilaukseen. Näiden korttien tyyli ja värimaailma ei tule mukailemaan kutsukorttien ja häiden värimaailmaa, vaan nyt mennään vähän talvisemmilla väreillä: valkoista, hopeaa ja kultaa.

Otettiin kuvat kahteen erityyppiseen korttiin ja paljastan nyt teille sen jota emme valinneet. Idean näin alunperin täällä. Eino-myrsky hankaloitti hyvin paljon näiden kuvien ottamista. Ei tarvinnut paljon puhallella kun glitterit jo lensi pitkin pihoja... Tuo glitteri ei vaan näyttänyt yhdessäkään kuvassa tarpeeksi... no, glitteriseltä :)


Kirjekuoret olisi tarkoitus tekstata itse. Olen opiskellut tekstausta vasta muutaman kuukauden, joten saa nähdä miten käy. Onneksi on vielä pari viikkoa aikaa ennenkuin kortit pitää olla postissa.

Muutamat inspiraatiokuvat tekstatuista kirjekuorista. Ihan noin koukeroista, kuin tuossa ylimmässä kuvassa, ei taida meidän kuoristamme tulla. Ja varmaan parempikin niin, jotta saavat postissa osoitteista selvää, hih.
6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo oli tätä sarjaa ainoa jossa molemmilla oli edes jotenkuten fiksut ilmeet. Kaikissa muissa oli vähintään toinen silmä kiinni ja posket pullollaan kuin sepesudella possujen mökkiä kumoon hönkiessään.

   Poista
 2. Joo kalligrafiointi on vain jotain aivan ihanaa. Mietin kans aiemmin, et hitto kun osais itse, mutta kun en osaa niin maksan ammattilaiselle siitä ;)

  Ihana tuo teidän kuva on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloittelin jo noita kuoria ja voi pläääh kun niissä menee aikaa. Oon niin älyttömän hidas tekstaamaan, mutta pitää ottaa vaan harjoitustyönä tämäkin, niin ehkä sitten joskus vuosien päästä kykenen ammattilaisen nopeuteen (ja laatuun).

   Poista
 3. Vautsi, osaisipa itsekin kirjoittaa noin kauniista. ((: Minä tekstasin medinä save the date kuoret ja noihin nähden ne oli aikamoisia harakanvarpaita. :-D

  VastaaPoista
 4. Niinpä, sama juttu:) No, harjoittelua harjoittelua vaan... Noiden omien ensimmäisten kokeilujen valossa voin sanoa, että ei ole omatkaan kuoret lähellekään noiden inspiskuvien veroisia. Ja älyttömästi niihin menee myös aikaa.

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.