sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Me mennään naimisiin!

Tämä blogi on viettänyt hiljaiseloa viime kuukaudet, sillä olen odotellut että pääsen paljastamaan uutisen: Me mennään naimisiin! :) Häät ovat alkukesestä 2014.

Häävalmistelut on aloitettu jo osittain ja muutamia tärkeitä juttuja on varattu. Häämme tulevat olemaan melko pienet ja eivät (ainakaan vanhemman väen käsityksen mukaan) perinteiset. Blogimaailmasta ja pinterestistä on poimittu mahtavia ideoita ja budjettia TO DO listaa laadittu.

Ihanaa <3
Tästä se alkaa!


12 kommenttia:

 1. Wautsi!! Hurjasti onnea <3 ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Laitoin sulle muuten sähköpostia. Huomasitko? :)

   Poista
  2. No enpä ollut huomannut :) Kävin vastaamassa!

   Poista
 3. Oi ihanaa onnea! :) Mahtavat teemavärit teillä! ;) Aika tismallen samat kuin meillä, kullan tilalla meillä on vaan hopeaa blingiä. Oon blogiasi aikalailla alusta asti seuraillut alunperin nimenomaan tuon mintun takia, mutta nyt vielä entistä innokkaampana kun olette näköjään noita pinkinkin sävyjä yhdistäneet! (Hahah kuin innoissaan voi yksi ihminen yksistä väreistä olla.. :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minttu on aivan ihana väri, siitä kuuluukin olla innoissaan! Tuntuu silti että vaikka se onkin värinä juuri nyt kovasti trendikäs, on somisteita ja muita tarpeita aika vaikea mintun ja akvan sävyissä löytää. Siispä voi olla että meillä alkaa tuo pinkki jossain vaiheessa jyräämään...

   Poista
  2. Totta! Ja tuntuu että tuon värin sävyskaala on aika laaja. Yhden jutun kun ostaa ni seuraavaa siihen sopivaa samanväristä saakin sitten metsästää kissojen ja koirien kanssa... :s Mä oon aatellu lähinnä hyödyntää sitä kaikissa tulosteissa, ni saa sitä just samaa sävyä :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.