torstai 21. marraskuuta 2013

Karkkibuffa: juuvaiei?!

Onko kummallista että pariskunta (tai lähinnä sen toinen osapuoli) joka on päässyt vihdoin yli sokeririippuvuudesta ja ei ole yli puoleen vuoteen syönyt juurikaan karkkia, suunnittelee innoissaan häihinsä karkki- ja herkkubuffettia? Naureskeltiin muutenkin juuri, että jos häistä oikeasti tulisi "itsemme näköiset" kuten ollaan kovasti uhkailtu, niin vieraille tarjottaisiin maksimissaan puoli pulloa siideriä per nenä ja katsottaisiin verkkareissa leffoja sohvalla viltin alla. Hahhah, että oikein bilettäjät täällä juu.

Mutta siis siihen karkkibuffaan. Ajateltiin skipata perinteiset hääkarkit ja panostaa sitten herkkubuffaan. Häät on kuitenkin sen verran spesiaali tilaisuus, että silloin aion antaa itselleni luvan herkutella juuri niin kuin mieleni tekee ja uskoisin että vierajoukostakin löytyy kaltaisiani sokerihiiriä joille karkki kyllä maistuu.

Selailin Urjalan makeistukun sivuja ja suunnittelin jotakin tällaista settiä:


Lisäksi täytyy ehdottomasti saada karkkikoruja ja jospas anoppi suostuisi tekemään myös eräitä maailman parhaita pikkuleipiä...13 kommenttia:

 1. Haha :D joo mekin varmaan juhlittais himassa ja ei sukua eikä oikeen kavereitakaan. Tai vielä parempi ois mökillä! Juomaa kyllä ois ja ruokaa mut siinäpä se. Mekään ei siis olla bilettäjiä vaan kalsarikännien harrastajia ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi hääpäivänä kuitenkin eroaa siitä normiarjesta ja lupaan unohtaa ne lököhousut kotiin (vilttiä kyllä silti harkitsen... hih). Ja eihän sen omannäköisen tarvitsekaan tarkoittaa sitä normaalia arkiminää vaan jotain mitä juuri me saamme määritellä.

   Poista
 2. Täältä tulee ehdottomasti yksi juu-ääni! Me mennään samalla meiningillä, eli vieraskarkkeja ei ruveta väsäämään vaan korvataan ne karkkubuffalla. Nams. Jokainen morsmaikku varmaankin tarkkailee syömisiään ja tsemppaa liikunnan suhteen ennen häitä, mutta häissä on lupa nautiskella! Jos siis niitä herkkuja ehtii ajatella... : )

  Haha, onneksi häät tosiaan eroaa arjesta. Meille kyllä hyvät viinit ja cocktailit maistuu ja bilejalkaa vipattaa aina välillä, mutta täytynee harkita villasukkien pakkaamista hääpäivän iltaa varten, toi lökömeininki kun on täälläkin ihan arjen must, hehe. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu eiköhän se karkkibuffa ole tulossa. Huomasin, että pystyn aika helposti katselemaan ja valkkailemaan noita karkkeja jo ilman sen kummempia himotuksia. Mutta häissä on tosiaankin sitten lupa nautiskella, kunhan ei niin paljon että tulee vatsa kipeäksi :)

   Hih, villasukat kaikille loppuiltaa varten :)

   Poista
 3. Mmmmm. :) Hyvältä näyttää! Kyllä minä ainakin olen suunnitellut jonkin sortin herkkubuffaa meidän häihin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se herkkubuffa taitaa olla ehdoton juttu yhdelle jos toisellekin :) Hitsi, huomasin että olin unohtanut Geishat kokonaan pois kollaasista...

   Poista
 4. täälläkään suunnalla ei vieraskarkkeja jaella, karkit on buffetissa tarjolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo uskoisin, että vieraat on enemmän mielissään buffettimuotoisesta karkkitarjoilusta :)

   Poista
 5. Sama täällä, karkit buffettiin vaan! Kiitos suffeli ideasta, ne on mun lemppareita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suffelit oli minunkin suokkareita. Jossain vaiheessa saattoi mennä yks per päivä :/ S oli kyllä sitä mieltä että ne eivät sopisi buffaan, mutta en aio kuunnella :D

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.