lauantai 10. elokuuta 2013

Teepparimekkoja?

Oho, onpas täällä ollut hiljaista. Kesä on ollut työntäyteinen ja tähän loppukesään tuli yllättäen vielä muutto, joten tämän blogin kirjoittaminen on ollut ihan taka-alalla ajatuksissa. Muutama päivä sitten pinterestiä selaillessani ihastuin vallan suunnattomasti näihin tea lenght (teepituus :) ) häämekkoihin. JOS nyt valitsisin itselleni morsiuspukua, niin vahvana vaihtoehtona olisi ilman muuta tällainen.
Mekko olisi tarpeeksi juhlava ollakseen morsiusmekko, mutta kuitenkin siitä olisi sitä jotakin kaivattua erilaisuutta JA nilkkapituisessa mekossa voisi panostaa kunnolla todella upeisiin kenkiin.

Miten on, kuinka moni morsian olisi valmis harkitsemaan jotakin muuta helman pituutta kuin sitä perinteistä pitkää ja mahdollisesti laahuksellista?

Ja jos joku tietää, mikä tämä helmanpituus on suomalaisittain sanottuna (nilkkapituinen?) niin saa vinkata. Tuskin se ainakaan teepituus on, tai saa termi "teeppari" mun suussa ihan uuden merkityksen :D

4 kommenttia:

 1. Jos olisin todella pitkä ja hoikka, niin ehdottomasti voisin ottaa tuollaisen upean luomuksen. Mutta en omista sulosääriä ja pituuttakin on 158 sulka päässä, joten perinteisellä pitkällä mekolla luultavasti mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole sulosääriä kyllä mullakaan :) Siksi en koskaan käytä polveen asti tai lyhyempiä hamosia, mutta tuollaiset puoleen sääreen tai nilkkaan ylettyvät ovat ihan kivoja. Mutta totta sekin, että tuollainen "katkaistu" helma varmaan toimii parhaiten pitkillä morsioilla ja lyhyillä sitten pitkä helma huijaa sitä pituutta hieman lisää.

   Poista
 2. Mä itse asiassa suunnittelinkin alunperin hankkivani juuri tea lenght -mittaisen hääpuvun! Nyt oon tainnut tulla toisiin ajatuksiin, sillä inspiskuvat täyttyvät lähinnä kokopitkistä mekoista. Pääsyynä tähän on varmaan se, että sulhaseni haluaa pukea ylleen frakin meidän häihin, ja silloin musta morsiamelle "kuuluu" kokopitkä, hyvinkin juhlava mekko. Vaikka juhlaviahan nääkin ihanuudet on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä mäkin olisin sitä mieltä että jos sulhanen pistää frakin, tulee morsiamen pukeutua kokopitkään pukuun. Ihania nämä lyhyemmät on, mutta ehkä silloin sulhasellekin sopisi jotain vähemmän perinteikästä :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.