tiistai 16. heinäkuuta 2013

Lahjalistavaihtoehto: ETSY

Kenellekään lukijalle ei ole varmaan jäänyt epäselväksi että olen pikkaisen pöhkönä Etsyyn. Ja nyt löysin sieltä aivan huippujutun, nimitäin Etsy-häälahjalistan! Jos häälahjaksi olisi kiva saada jotakin oikeiden ihmisten omin käsin tekemää, niin tässäpä vasta upea vaihtoehto. Tietenkin englannin kieltä taitamattomille ja nettiostoksia arasteleville sukulaisille on hyvä olla olemassa jokin perinteisempikin lista. Halutessaan listalle voi rajata tietenkin ainoastaan eurooppalaisia tai suomalaisia tuotteita.


Pitihän tätä sitten itsekin kokeilla.

KLIK: Create Wedding Registry

- Ensin valitaan hääpäivä kalenterista. Itse valitsin seuraavan synttäripäiväni... ;)
- Seuraavaksi pääset valikkoon, josta voit valita tuotteita aihealueittain: huonekaluja, keittiövälineitä, sisustusesineitä jne... tai voit käyttää hakua normaaliin tapaan.
- Kun lahjalista on kerran luotu, esineiden lisääminen onnistuu sinne ihan milloin vain esim. haun kautta klikkaamalla tuotteen pikkukuvakkeen oikeassa yläkulmassa olevaa listapainiketta ja sieltä ruksi ruutuun kohdassa Wedding Registry


Voit hallinnoida listaasi osoitteessa: https://www.etsy.com/registry/manage kuten lisätä tuotteiden määriä ja seurata onko joku häävieraista jo hankkinut lahjalistalta jotakin.

Kun lista on valmis julkaistavaksi klikkaa Share, täytä tietonne ja yhteystiedot minne lahjat voi lähettää. Voit tehdä listasta julkisen Etsy lahjalistahaussa tai privaatin, jolloin sitä pääsevät näkemään vain sinä ja vieraat joille olet lähettänyt linkin.

Kuinka mahtavaa! Saanko nyt tehdä sen synttärilahjalistani :)

2 kommenttia:

  1. Katsos katsos mitä kaikkea sieltä löytykään! Onneksi yhä useammat suomalaisetkin löytävät Etsyn ja se saa aina iloiseksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta Etsy on sellainen aarreaitta kaikkea että sitä ei voi ylistää liiaksi :) Olisi kiva tosiaan jos suomalaiset löytäisivät Etsyn entistä suuremmin joukoin.

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.